"Холодець з молодого півня".

Автор: dylinova 9 Сентября 2015
\


Помити м'ясо і голяшку,і замочити в холодній воді на 2 години,(тоді холодець буде прозорим). Перекласти в каструлю,додати цибулю,моркву,залити водою,щоб вона повністю покрила м'ясо,варити на повільному вогні 5-6 годин.Наприкінці варіння поперчити,посолити,покласти лавровий лист і роздавлений часник.Вийняти м'ясо відокремити від кісток,розкладе в порційні формочки і залити бульйоном.Поставити в холодильник для застигання.При подачі викласти на тарілки,подавати з гірчицею або хріном.Приємного апетиту!

Ингредиенты

  • Півень 1 шт
  • теляча голяшка 1 шт
  • велика цебулина 1 шт
  • часник
  • сіль
  • перець
  • морква 2 шт
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 9 Сентября 2015
# +1

Вибачте мене)

Я не хочу Вас образити, але "приємного апетиту" це калька.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014