Галушки з гречаного борошна з цибулею і салом

Автор: gutka 24 Августа 2015
Галушки з гречаного борошна з цибулею і салом
 Галушки – це проста, смачна і ситна українська традиційна страва. Особливо мені смакують галушки з гречаного та пшеничного борошна.

Ингредиенты

  • борошно гречане 1 скл.
  • борошно пшеничне 1 скл.
  • яйце куряче 1 шт.
  • вода 1/2 скл.
  • сіль 0,5 ч.л.
  • сало 100 г.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
З борошна, води, яйця і солі замісити некруте тісто, розділити на кілька частин, скачати кожну частину в ковбаску і нарізати скибочками.
Сало і цибулю дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. 
 Опустити галушки в киплячу підсолену воду і варити, поки не спливуть. Вийняти шумівкою.  Українські галушки гарячими подавати до столу зі шкварками.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014