"Чебуреки с картоплею"

Автор: dylinova 9 Сентября 2015
\

Для приготування пісного тіста вранці борошно заварила окропом з маслом, сіллю і цукром. Остудила тісто і в холодильник до вечора.
Для начинки пасеровану зелену цибулю і в кінці черемша, відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем). На половину кола покласти начинку і щільно з'єднати краї.
Смажити чебуреки на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Ингредиенты

  • борошно
  • гаряча вода
  • олія
  • сіль
  • цукор
  • картопля
  • цибуля
  • черемша
  • перець
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014