Сушка: Персик

Автор: richinna 11 Сентября 17:11
Сушка: Персик
В цьому році персиків, як ніколи. Я і робила з персиків компоти і персики у ванільному сиропі, і сушила в сушарці. Коли Вам захочеться цукерочки наніч, згадайте про сушені персики,корисно і смачно.

Потрібно:

  • Персики домашні 1 кг
Персики помити,просушити. 
Можна персики проварити 1 хвилину в содовому розчині 1л води+1 ч.л. соди. 
Розділити перчик навпіл та видалити кісточку.
Порізати персики на часточки та сушити в сушарці, спочатку 3 години при 70 град. 
далі 8 годин при 55-60 град. до повного висушування персиків.
Скласти сушені персики в скляну банку або пакет з застібкою, зберігати при кімнатній температурі або в холодильнику на дверцятах. 







Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 11 Сентября 19:49
# 0

Ось такі тепер у нас кришеники! Як світ змінився: наші бабусі яблука та груші сушіли, а онуки — персики та дині! А взимку як смачно це буде!

richinna 11 Сентября 20:10
# 0

В цьому році яблука і груші майже в одній ціні з персиками

richinna 11 Сентября 23:03
# 0

Кришеники в нас називається сушеня

Ксюша 11 Сентября 23:41
# 0

В холодильнику на дверцятах — добра думка 
Морозити фрукти та овочі, я вже вмію ! Залишилось навчитися сущити та вялити

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014