Рогалики з цукерками

Автор: Rina 26 Июля 2016
Рогалики з цукерками
Обожнюю рогалики або солодкі пиріжки з цукерками)


Ингредиенты

  • Борошно 250 г.
  • Молоко або сметана 2-3 ст. л.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Жовтки 2 шт.
  • Цукор 100 г.
  • Дріжджі звичайні 20 г.
  • Ванільний цукор 1 пачк(-а, -и)
  • Сіль
  • Цукерки фруктові (карамельки) 200-250 г.
Рецепт тіста взяла з кулінарної книги "Солодке печиво", Дарія Цвек
Видавництво: Львів, 1988 рік.
Зараз є перевидання, здається 2013 року.

Рецепт має назву "Дріжджові солодкі пиріжки", але тісто таке, як на пальчики.
Дріжджі розводимо в молоці.
Масло або маргарин перетерти з борошном.
Зробити заглиблення та влити дріжджі з молоком.
Жовтки розтерти з цукром, ваніліном та сіллю.
Все перемішуємо.
Замішуємо тісто та ставимо в тепле місце, щоб трохи підійшло.
Цукерки нам потрібні подібні таким - карамельки з фруктовим смаком, можна молочні.
Цукерки розмотуємо та складаємо в мисочку.
Коли тісто підійшло, то берем невличкий шматочок, розкатуємо і ріжемо як піцу.

Кладемо по цукерці на кожен шматок та загортаємо в рулетик.
Варто добре заліпити цукерку, щоб якомога краще вберегти від витікання.
Викладаємо на лист застелений пергаментом.
Та ставимо в духовку нагріту до 210-220°С на 15-20 хвилин.
Дивіться по кольору.
Приємного чаювання!)
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014