Мастика для прикрашання тортів

Автор: 25092010 11 Ноября 2014
Мастика для прикрашання тортів
Обожнюю мастику. Можу використовувати її у вигляді солодощів до кави чи чаю.

Ингредиенты

  • маршмеллоу 200 г
  • вода 1 ст. л.
  • лимонний сік 1 ч.л.
  • масло вершкове 1 ч.л.
  • цукрова пудра 500 гр
  • харчові барвники
Маршмеллоу, воду, масло і сік лимона ставимо на водяну баню або в мікрохвильовку щоб добре набух. Знімаємо і інтенсивно перемішуємо ложкою до однорідної маси, тоді просіваємо через сито 200 гр пудри, вимішуємо. Додаємо пудри скільки візьме(тісто має бути еластичним, щоб було зручно його ліпити і розкачувати). ,Попередньо торт змастити кремом(верх та краєчка). Барвники розводити лимонним соком(кілька крапель) і додавати в тісто або в маршмеллоу, коли знімаємо його з водяної бані. Якщо працюємо з однією частиною мастики іншу обмотуємо харчовою плівкою. Квіточки: розкачати мастику, вирізати маленькі кружечка і зєднувати їх між собою, змащуючи водою, у вигляді квіточок. Ставити на торт (щоб вони тримались торта теж використовувати воду або харчовий клей).
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014