Гарбузове морозиво

Автор: richinna 04.10.2016 22:03
Гарбузове морозиво
М'яке та пряне домашнє морозиво з гарбузом без цукру, яке готується без проблем, а виходить дуже смачним і корисним.

Ингредиенты

  • Гарбуз 200 г
  • Банан 1 шт. 100 г
  • Мед натуральний 3-5 ст. л.
  • Кориця мелена 1 ч.л.
  • Ваніль за смаком
  • Сметана 21% жирності 300 г
Гарбуз почистити,порізати на кусочки,скласти у фольгу, влити декілька ложок води,закрити і запекти в духовці до м'якості.  
Коли гарбуз охолоне, перемістити у глибоку миску, додати натуральний мед.
Також кусочками банан,ваніль та корицю. 
Корицю можна замінити спецією для випічки, тоді гарбузове морозиво буде ще більш пряним.
Все добре збити блендером до однорідної маси.
Додати натуральну сметану хорошої якості і все добре перемішати чи збити вінчиком,
не блендером!
Вилити морозиво в посуд, який підходить для заморожування.
Покласти гарбузове морозиво в морозильну камеру на 5-8 годин. 
За цей період часу не потрібно трогати морозиво,його не треба періодично збивати, а просто дати йому замерзнути.
Також гарбузове морозиво можна одразу розлити по силіконовим формочкам і заморозити в них. 
Полити морозиво варенням або сиропом, у мене гранатовий і лайм. 



Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 04.10.2016 23:14
# 0

richinna 04.10.2016 23:49
# 0

gutka 05.10.2016 18:35
# 0

Оригінально.

richinna 05.10.2016 23:47
# 0

Ксюша 05.10.2016 21:19
# 0

Де ти таку сметану берешь? Вона на вигляд як морозиво

richinna 05.10.2016 21:34
# 0

це вона з холодильника така))) 

richinna 05.10.2016 21:35
# 0

у них навіть кефір,як звичайне квасне домашнє молоко)))

Ксюша 05.10.2016 22:18
# 0

Круто! ще хотіла відмітити твою красу на головній фото! 

richinna 05.10.2016 22:31
# 0

дякую!

konfairy 06.10.2016 19:13
# 0

Фото — шедевр! А фон вообще шикарный

richinna 09.10.2016 18:13
# 0

Спасибо,Женя!

Zmeychka 06.10.2016 20:13
# 0

Присоединяюсь к остальным — фото просто супер! Утащила в КК: подкупило что без сахара и помешивать не нужно во время заморозки!

richinna 09.10.2016 18:15
# 0

Яночка,это очень вкусное и мягкое мороженое,думаю малышу понравится,если любит корицу

Zmeychka 11.10.2016 00:04
# 0

Пироги с корицей лопает, в крайнем случае можно корицы в половину меньше положить для малявки, чтобы не так выражено чувствовалась

richinna 11.10.2016 00:24
# 0

Мушка 09.10.2016 16:15
# 0

Велике "Дякую" за смачнюще морозиво. ))) Сподобалось всім! І дорослим і малим )

richinna 09.10.2016 18:16
# 0

Дякую і Вам,мені дуже приємно!Здоров'я Вашій родині!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014