Двошарове желе з йогуртом та порічкою

Автор: Jasa 8 Июля 2015
Двошарове желе з йогуртом та порічкою
Ніжний, легкий та по-спражньому літній десерт, котрий потішить кожного солодкоїжку своїм насичений ягідним смаком

Ингредиенты

  • йогурт 300 гр
  • порічка 250 гр
  • банан 1 шт
  • агар 5 гр
  • мед 60 гр
  • вода 300 мл
Йогурт потрібно обирати найякісніший без сторонніх домішок. Найкращим смак вийде з власне приготованого йогурту із домашнього молока - на відміну від магазинного він не кислить і має приємний солодкуватий присмак.
1. Замочити агар у холодній воді та залишити набухати на 30-0 хвилин. Порізати банан на шматочки та розкласти по креманках.
2. Взбити у блендері порічку з медом.
3. Розділити агар на половину, довести його до кипіння та кип'ятити протягом 1-2 хвилин.
4. Вилити агар у йогурт, добре перемішати та розлити по креманках. Відправити в холодильник на 10 хвилин ( за цей час перший шар має застигнути)
5. Іншу половину агару знову прокип'ятити, додати до ягідно-медової суміші. Вилити поверх першого шару та поставити в холодильник до повного застигання.
Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014