Спокуса літньої спеки: смачні полуничні напої

Автор: Ксюша 12 Июня 2015
Спокуса літньої спеки: смачні полуничні напої
Духмяна та червонобока полуниця займає в кулінарії почесне місце: десерти, торти і навіть салати готують з цієї смачної ягоди. А ще вона може стати відмінною основою для створення смачних та поживних напоїв, які так гарно тамують спрагу в період літньої спеки. Ось декілька цікавих рецептів. Обирайте найсмачніший!
Корисний йогурт  
Для чого купувати йогурти в магазині, якщо їх можна приготувати власноруч? Цей смачний, корисний, а головне натуральний Йогурт з полуниці на основі кефіру неодмінно прийдеться до смаку вам та вашим маленьким ласунчикам. Спробуйте!
Смачний молочний коктейль
Ніщо так не тамує спрагу у літню спеку, як смачний молочний коктейль. Ви також з цім згодні? Тоді цей Полуничний молочний коктейль с м’ятою – мікшелк з додаванням ванільного пломбіра вам неодмінно сподобається. Хіба можна відмовитися від такої смакоти? Нізащо!
Полуничний коктейль без молока
Ви забули купити молоко або просто його не любите? Це зовсім не привід відмовлятися від смачного коктейлю в період літньої спеки. Спробуйте приготувати цей Полуничний коктейль без молока, і, можливо, саме він припаде вам до смаку. Експериментуйте!
Получнична мнуха! Бабусин рецепт
А цей насичений Полуничний коктейль "Мнуха" з великою кількістю смачних ягід не соромно буде поставити і на святковий стіл. Спробуйте здивувати своїх гостей корисним та оригінальним десертом – саме з цим рецептом у вас це неодмінно вийде!
Вітамінний вибух смаку
Вітаміни можуть бути не лише корисними, але й смачними. Не вірите? Даремно! Бо приготувавши цей неймовірно смачний Полунично-чорничний шейк з додаванням морозива, ви зрозумієте, що це істинна правда. Цей десерт – справжній вітамінний вибух смаку. І ваші рідні його неодмінно полюблять вже після першого куштування. Перевірте!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014