Сало закусочне на будь-який смак / Шпик закусочный

Автор: richinna 19 Октября 2013
Сало закусочне на будь-який смак /  Шпик закусочный

Смачний паштет з сирого свинячого сала з різними смаками. Рекомендую смакувати саме з чорним бородинським хлібом.

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Свіже сало 500-600г
Часник -1 велика головка
Сіль -1,5 ч.л.
чорний перець.

Для добавок:
1) Петрушка або кріп
2) Каррі (приправа) та червоний гіркий перець
3) Паприка



Сало перемолоти на м'ясорубці!
Часник вичавити на часникодавці!

Додати до сала чорний перець.
Також до сала з часником та перцем додати сіль.

Все добре перемішати. Розділити сало на чотири частини.

Одну залишити так як є.
В другу додати каррі та перцюгу.
В третю паприку.
В четверту подрібнену зелень.

Гарно вимішати.


Фото не буде,розрядився фотоапарат.(((

Скачати з сала шарики та викласти закусочне сало з часником та приправами на канапки з бородинського хліба  або просто намастити на бородинський хліб.

Смачного!

90

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 20 Октября 2013
# 0

Отлично! Спасибо Инна!

richinna 20 Октября 2013
# 0

Кушауте на здоровье! и к борщику,и к водочке и на пикничке

julinka 21 Октября 2013
# 0

я так сало не употребляю, муж бы слопал с борщиком

richinna 21 Октября 2013
# 0

а я люблю такие "мужские" штучки

julinka 21 Октября 2013
# 0

я больше по сладкому

Larisa_53 21 Октября 2013
# 0

Да что говорить,отличный рецепт!Вроде обычное сало,но какая подача!!!Спасибо автору!!!

richinna 21 Октября 2013
# 0

И Вам спасибо!

Zmeychka 22 Октября 2013
# 0

Ух ты, какой наборчик! Ну Инна! Ну выдумщица!

richinna 22 Октября 2013
# 0

а шо делать?

Zmeychka 22 Октября 2013
# 0

Ты, главное, почаще выдумывай! Меня твои шедевры частенько выручают!

richinna 22 Октября 2013
# 0


svetik69 1 Ноября 2013
# +2

Дай боже добробуту Україні та її жіночкам!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014