Ніжні баклажани з моцарелою

Автор: RAMPA 30 Июля 2015
Ніжні баклажани з моцарелою
Швидко готуємо і смакуємо!

Інгредієнти:

  • Баклажани 400 г
  • Сіль за смаком
  • Олія для смаження

Для начинки:

  • Моцарела 200 г
  • Помідори 3 шт
  • Кабачок 1 шт

Для прикраси:

  • Маслини
  • Зелень петрушки

1. Баклажани нарізати вздовж пластинами товщиною приблизно 5 мм. Пластини посолити і залишити на 10–15 хв для зменшення гіркоти. Потім промити і просушити бумажною серветкою.
2. Кабачки і помідори нарізати кружечками. Частину кружечків помідорів залишити для прикрашання. Моцарелу нарізати шматочками.
3. Баклажани і кабачки злегка обсмажити в розігрітій олії по 1 хв з кожної сторони.
4. Скласти навхрест по 2 пластини баклажанів, на середину викласти один на одний по шматочку помідора, моцарели і кабачка. Загорнути краї баклажанів наверх конвертом.
5. Виріб перевернути низом до верху, викласти у жаростійку форму. Запікати 3–5 хв в розігрітій до 180 °С духовці. Баклажани перед запіканням можна посипати тертим сиром.
6. Готові конвертики перекласти на тарілку. Прикрасити страву маслинами на шпажках, кружечками помідорів та зеленню петрушки.
Смачного!
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014