Маринад для оселедця

Автор: Oksana_sadova 3 Октября 18:35
Маринад для оселедця
Маринад для оселедця робить його ще смачнішим. Мені цей рецепт перейшов від мами.

філе оселедця (слабосолене) - 400 г

  • вода 1\2 л.
  • лавровий листок
  • духмяний перець горошком
  • чорний перець горошком
  • гвоздика 2-3 шт.
  • цукор 1 ч.л.
  • цибуля ріпчаста
  • Оцет 2 ст. л.
Чистимо  цибулю та її відкладаємо. Коли охолоне маринад тоді  нарізаємо цибулю півкільцями.
Починаємо готувати маринад: наливаємо воду і додаємо перець,гвоздичку та лавровий листок.
Додаємо цукор. За бажанням ще можна дати сіль (в залежності від оселедця).
Довести до кипіння. Коли закипить виключити вогонь, додати оцет та 
нарізану цибулю. Накрити кришкою та охолодити. 
Відкриваємо оселедець та
нарізаємо шматочками.
Викладаємо рибу у маринад.За декілька годин риба буде  готова, добре переходить маринадом. Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 3 Октября 22:39
# 0

Вже давно не купую готовий солений оселедець, купую свіжоморожений і мариную чи солю сама. Дешево, зразу готується за смаком і без всяких консервантів, які викликають і активують купу болячок((( Влітку взагалі не тягне мене на оселедець,а от коли накваситься капуста,на вулиці буде повітря з морозом... печена картопля.... ммммм... можу цілу зиму сидіти на цих продуктах.... аааа, ще сало свіже з морозилки))))) смак села в зимку в дитинстві
Щодо до додаткового маринаду,для тих хто любить оселедець з оцтом,як вариант

Oksana_sadova 3 Октября 22:48
# 0

Я купляю філе тільки фірми Санта-Бремор, це Білорусь, досить дорогий порівняно з іншим оселедцем, але якісний та смачний. В нас дуже тяжко купити хороший якісний свіжоморожений оселедець або скумбрію

richinna 3 Октября 23:09
# 0

Треба знати місця або мати своїх продавців, або як мінімум вони мають бути гарні на вигляд і колір, без жовтизни та патьоків. 
І оселедець з Білорусі, не ловиться в Білорусі, тим більше він туда не попадає свіжим,тільки зловленим! Це консерванти всякі різні і підсилювачі роблять його гарним і смачним,високої якості))) ну, це так,моя думка я колись масло білоруське купувала,доки мені чоловік не нагадав,де ті корови пасуться , де сама більша радиактивна зона

Oksana_sadova 4 Октября 10:14
# 0

Я таких місць незнаю, довіряю ще МЕТРО,але там продають від 3-х кг, а мені це забагато, бо в інших супермаркетах і на базарі це просто жах, він декілька раз розморожений і заморожений , і дуже жовтого кольору.

Ми багато чого їмо із всякими консервантами, любий продукт, якщо почитати склад, то стає просто дурно.

В нас зараз дуже багато всяких овочів і фруктів продають із Волині, яка неменш радіоактивна.....

В мене чоловік декілька років тому їздив у відрядження в Білорусію і привозив масло і їхній твердий сир, чесно я смачнішого не їла, особливо твердий сир, він якийсь набагато натуральніший.

richinna 4 Октября 23:55
# +1

Доречі,можна і 3 кг купити,це десь 5-6 шт. і зробити ось так ,дуже люблю цей рецепт))) 
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/seld-solenaya-s-chesnokom-2567.html#.V_QWpJpkjDc

Oksana_sadova 5 Октября 10:28
# 0

gutka 4 Октября 09:09
# 0

і я влітку не їм оселедців....

Oksana_sadova 4 Октября 10:07
# 0

я також, а от зараз коли похоладало він дуже смакує)

gutka 4 Октября 10:14
# 0

 

Zmeychka 6 Октября 20:42
# +1

А у меня все намного проще — маринованием/солением разной рыбки на всю родню у нас занимается свекровь

Для тех, кто хочет сам приготовить рыбку, этот рецепт маринада очень хорош

Oksana_sadova 7 Октября 11:42
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014