Крекер з капусти

Автор: richinna 21 Февраля 2016
Крекер з капусти
Смачне солене печиво з капусти добре смакує до пива і не тільки... Нагадує за смаком пиріжки з капустою,пиріг з капустою,оладки з капустою... і в якості крекера теж дуже смачно!!!

Потрібно:

  • Капуста 400 г
  • Сіль,перець за смаком
  • Олія 1 ст. л.
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • цукор 1 дрібка
Капусту насікти та добре посолити. Залишити щоб пустила сік та віджати. Віджатої капусти має залишитися 300 г
На сковороді розігріти олію з маслом та викласти капусту.
Поперчити капусту та смажити під кришкою 10-15 хвилин до готовності,помішуючи. 
Зняти кришку та остудити капусту.

Тісто:

  • Борошно 240 г
  • Масло(маргарин) 100 г
  • Сметана 50 г
  • Яйце 1 шт.
  • Розпушувач 1 ч.л.
Борошно перетерти з маслом чи маргарином.
Додати яйце,сметану,розпушувач.
Замісити м'яке тісто. 
Я це зробила в блендері.
Тісто зібрати в кульку та поставити в холодильник,поки не вистигне капуста.
Змішати тісто з капустою та знову покласти в холод на 20-30 хвилин.
Розкачати тісто на борошні,порізати ножем для піци.Викласти на змащений маслом пергамент та змастити яйцем або присипати тертим сиром.
Випікати крекер з капусти до готовності при темп. 180 град. 
На фото розламане і складен в двоє печиво.
Мені сподобалось більше тонке печиво з капусти. 







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 21 Февраля 2016
# 0

Вкуснятина! Всё что с капустой — моё!

konfairy 22 Февраля 2016
# 0

И моё!!! Всего побольше, и того, и другого! И холодненького пива

richinna 23 Февраля 2016
# 0

"Опасный" крекер! Рука тянется и тянется,пока ничего не останется))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014