Котлети з курячої печінки запечені

Автор: richinna 5 Февраля 2016
Котлети з курячої печінки запечені
Смачний рецепт котлет з курячої печінки.
Щоб котлети з печінки вийшли ніжними і не жирними,їх краще випікати в формах для кексів в духовці або в бутербродниці

Потрібно:

  • Куряча печінка 500 г
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Вівсяні пластівці 1 склянка
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вершки 2 ст. л.
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Сіль,перець за смаком
Курячу печінку помити та видалити все зайве. 
Порізати печінку та посікти ножем.  
Додати до печінки подрібнену цибулю.
Вівсяні пластівці промити у воді та відцідити. 
Додати до фаршу з печінки вівсяні пластівці та яйце.
Все перемішати, додати крохмаль,вершки,сіль,перець.
Все добре вимішати та залишити на 30 хвилин.
В форму для кексів викласти по 1 ст.л. печінкового фаршу, та випкати  в бутербродниці 10 хвилин.
Дуже соковиті,ніжні та пухкі печені котлети з печінки виходять в бутербродниці.
Подавати запечені котлети з курячої печінки з улюбленим гарніром, також дуже добре смакують з таким соусом.







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 5 Февраля 2016
# 0

Иннуш, как они красиво выглядят! Прям одна в одну!

richinna 5 Февраля 2016
# 0

ага,это все она-бутербродница 6 в 1 Очень соные и вкусные котлетки получились, овсянки совсем не слышно и не видно

lakshmi 5 Февраля 2016
# 0

Мне уж прям тоже такую штуку хочется, классная она!

richinna 8 Февраля 2016
# 0

Нельзя себе отказывать в удовольствии

Алина29 9 Февраля 2016
# 0

Торопилась, поэтому прокрутила все на крупной мясорубке. Пекла на сковороде. Исчезли с тарелки с такой же скоростью.  Большое спасибо за рецепт. Умопомрачительные котлетки!!!!!

richinna 9 Февраля 2016
# 0

На здоровье! Очень рада,что понравились котлетки и большое спасибо за отзыв!

richinna 9 Февраля 2016
# 0

Забыла сказать,что нам эти котлетки очень понравились с соусом для шаурмы 

http://www.chef.com.ua/recepty/meat/sous-dlya-shaurmi-shavermi-i-ne-tilki-8672.html#.VroIuW28mWw

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014