Кабачкова ікра

Автор: Oksana_sadova 17 Августа 16:20
Кабачкова ікра
Сьогодні хочу запропонувати свій варіант кабачкової ікри. Я пару років тому  знайшла його в журналі "Рецепти господині" і після цього закручую по 4-5 порцій кожен рік. Це фаворит мого чоловіка.

Ингредиенты

  • кабачки 3 кг
  • цибуля 1/2 кг
  • морква 1/2 кг
  • олія 150 г
  • оцет 100 г
  • цукор 100 г
  • півпачки майонезу
  • томатний соус 0.5 л
  • сіль 2 ст. л.
  • часник 2 головки
Кабачки, цибулю та моркву перемолоти на мясорубці. або потерти, долити олію і варити на слабкому вогні, помішуючи 2 години. Потім додати решту продуктів і варити все ще разом 1 годину. Гарячим розлити у банки і одразу закатати. Виходить 2,5л.

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 17 Августа 16:27
# +1

моїм чомусь кабачкова ікра з морквою не полюбилася... і часник я не додаю мені здається,що кабачкова ікра для нас,як борщ український- скільки господинь,стільки рецептів і смаків

Oksana_sadova 17 Августа 16:31
# 0

100% — в кожної господині напевно є свій любимий варіант кабачкової ікри, я сама десь випробувала 5-6 з різних журналів кулінарних, але цей на мою думку найкращий, щось дуже схоже на магазинну.

richinna 17 Августа 16:45
# 0

моїм такий вариант смачніший за магазинну http://www.chef.com.ua/recepty/ovoschi/ikra-kabachkova-na-zimu-9215.html#comments

richinna 17 Августа 16:47
# 0

але взагалі по так називаємому ГОСТу, то до ікри має йти морква і цибуля,за часник не пам'ятаю... ну за майонези і т.д. мови не може бути,але це єдина страва куда я добавляю магазинний майонез і взагалі купую його тільки для кабачкової ікри раз на рік

Oksana_sadova 17 Августа 16:52
# 0

Це в мене теж один єдиний рецепт куди додаю магазинний майонез, перший раз як готувала дуже переживала як він себе поведе , але вийшло все супер

richinna 17 Августа 16:56
# 0

там стільки хімії і консервантів,що ікра ще краще зберігається ,ніж без нього

Oksana_sadova 17 Августа 16:58
# 0

100%

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014