Соус "Яблучний хрін"

Автор: gutka 6 Сентября 2015
Соус \
«Їж хрін їдкий — будеш міцний». 

Ингредиенты

  • яблука 4 шт.
  • цукор 0,5-1 ст. л.
  • корінь хрону (тертий) 3 ст. л.
  • вода 2-3 ст. л.
  • сік лимона 0,5 ст. л.

Яблука помити і грубо нарізати. Скласти в каструльку, налити води. Варити на слабкому вогні до м’якості яблук. Дати трохи охолонути.


Яблука перетерти через сито на пюре. Додати цукор.Змішати яблучну масу з тертим хроном і лимонним соком. Повністю охолодити.



Можна подавати яблучний хрін з м’ясом, холодцем, ковбасними виробами або до риби.

Джерело рецепта: "Високий замок"
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 8 Сентября 2015
# 0

я би спробувала! якби хто хрін натер)))))))

gutka 8 Сентября 2015
# 0

у мене є спеціальний пристрій, головне накопати, начистити і нарізати)))

richinna 8 Сентября 2015
# 0

хіба на базарі купити)))))))))

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014