Риба під зеленим соусом

Автор: RAMPA 23 Июля 2015
Риба під зеленим соусом
Ароматна, смачна, соковита рибка!

Інгредієнти:

  • Філе риби 800 г.
  • Сік 1/2 лимона
  • Петрушка
  • Сіль, перець
  • Олія

Для соуса:

  • Огірок 1/2 шт.
  • Натуральний йогурт 100 мл.
  • Кріп
1. Філе риби збризнути соком лимона. Потім натерти перцем і сіллю, посипати рубленою зеленню петрушки.
2. Викласти шматочки риби на фольгу, змащену олією, ретельно загорнути. Запікати 40 хв.
при 180–200 °С.
3.Для соуса огірок натерти на великій терці, кріп дрібно порубати. З'єднати огірок, кріп і йогурт, перемішати.
4.Готову рибу викласти на тарілку, полити соусом. Прикрасити за бажанням.

Для соуса, замість йогурта, можна використовувати нежирний кефір, а для пікантності додати 1-2 зубчики часнику.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014