Печінка з підпеньками в сметанному соусі

Автор: richinna 6 Апреля 2016
Печінка з підпеньками в сметанному соусі
Ніжна і соковита куряча печінка тушкована в мультиварці з підпеньками в сметані.

Потрібно:

  • Печінка куряча 300 г
  • Підпеньки(гриби відварені) 300 г
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно для паніровки печінки 1/2 скл.
  • Сметана 200 г
  • Сіль,перець за смаком
  • Олія 3-4 ст. л.
  • Вода 1 скл.
В каструлю мультиварки влити олію,додати підпеньки та цибулю, смажити до готовності. Печінку помити,просушити,порізати та запанірувати в борошні змішаному з сіллю та перцем. Я використовую торбинку для паніровки. 
Відсунути гриби з цибулею в сторону,влити ще 1-2 ст.л. олії та обсмажити печінку з обох боків до скоринки. 
Все потрібно робити на програмі "смаження" з відкритою кришкою.
Перемішати печінку з грибами і цибулею, досолити і доперчити, якщо потрібно,закрити кришку і смажити ще 5-7 хвилин.
Влити до каструлі мультиварки з печінкою і підпеньками сметану і воду.
Сметану можна замінити на вершки.
Тушкувати курячу печінку з грибами в сметані до загустіння сметанного соусу.
Подавати курячу печінку тушковану з підпеньками в сметанному соусі гарячою. 







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 6 Апреля 2016
# 0

Смачно, дуже смачно! Представляю, какой аромат, когда готовится! Иннуш, а что это за грибы такие? Это не опеньки?

richinna 6 Апреля 2016
# 0

Опята!

richinna 6 Апреля 2016
# 0

Правильно і "опеньки" і "підпеньки" гугл переводит))) ,у нас говорят підпеньки

Ксюша 6 Апреля 2016
# 0

Однаково смачно

Zmeychka 13 Апреля 2016
# 0

Очень вкусное и нежное блюдо! Мы такое с шампиньонами частенько готовим! 

richinna 14 Апреля 2016
# 0

 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014