Простий овочевий суп-пюре

Автор: Шостка 12 Мая 2015
Простий овочевий суп-пюре
Домашні рецепти супів – те, без чого не обійдеться практично жоден обід у сімейному колі. У цьому рецепті ми розкажемо вам, як готувати суп так, щоб неодмінно захотілося добавки. Наш секрет – ніжний смак плавленого сиру «Шостка», завдяки якому рецепти супів набувають кремової текстури та ніжного вершкового смаку.

Ингредиенты

  • Сир плавлений «Російський» ТМ «Шостка» 2 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Коріння селери 100 г.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Вода 1,5 л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Кріп для прикрашання
Приготування:

1.Цибулю та картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками, моркву - кружечками, коріння селери подрібнити соломкою.
2.Нарізані овочі покласти у каструлю з киплячою водою та варити до готовності. Воду не зливати.
3.Плавлений сир «Російський» ТМ «Шостка» натерти на терці та всипати у каструлю з овочами. Плавлений сир ТМ «Шостка» швидко розтане та додасть страві вершкової поживності.
4.Додати перець та сіль. Всі інгредієнти перемішати до однорідності блендером.
5.Готову страву розлити по тарілках та подавати з половинкою вареного яйця та гілочкою кропу.

Готуйте власні кулінарні шедеври з ТМ «Шостка» Смачного!

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014