Пампушки з сирного тіста

Автор: richinna 19 Июля 2016
Пампушки з сирного тіста
Зовсім новий смак звичних пампушків до українського борщу, з сирним смаком та заливкою із квасу з цибулею,часником та зеленю. 

Також можете спробувати:
 Пампушки з цибулею в запашній заливці

Потрібно:

  • Кисле молоко 1 скл.
  • Олія 100 мл
  • Цукор 3 ч.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Кисломолочний сир 200 г
  • Вода 50 мл
  • Дріжджі живі 15 г
З інгредієнтів за допомогою хлібопічі замісти сирне дріжджове тісто на програмі "дріжджове тісто"
Або замісити тісто руками та залишити в теплому місці,щоб підійшло.
Коли тісто підійде,розділити на 16 куль,загорнути кожну кульку в булочку та викласти у круглу форму для випічки, змастити сформовані пампушки зверху олією.
Коли сирні пампушки підійдуть,змастити молоком та посипати насінням льону та сезаму.
Випікати пампушки до борщу при темп. 200 град. 30-40 хвилин.

Для заливки:

  • Зелень(кріп,часник,фенхель) 1/2 пучка
  • Часник 3 зубч.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Олія 3 ст. л.
  • Квас 100 мл
  • Цибуля 1 шт.
Зелень перебити з часником і сіллю,додати олію,цибулю та влити квас,все добре перебити блендером.
Готові пампушки розірвати між собою та залити заливкою.
Дати пампушкам із заливкою з квасу та зеленню просочитися, повернувши їх у гарячу духовку на 5 хвилин. 


Подавати  пампушки з сирного тіста до українського борщу теплими. 

Смачного!
21

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 20 Июля 2016
# 0

Тісто як пух (як казала моя бабуся)!

richinna 20 Июля 2016
# 0

це да,тісто надзвичайно пушке і ідеальної структури! Дякую, Женя!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014