Мінестроне з гарбузом

Автор: richinna 24 Сентября 01:10
Мінестроне з гарбузом
Давно збиралася спробувати суп "Мінестроне" саме з гарбузом, так ось і нагода, конкурс на  Шеф Поварі)))
"Мінестроне" в перекладі з італійської означає "великий суп", тобто суп з безліччю найрізноманітніших овочів. Є лише одне правило - все овочі для супу повинні бути свіжі, тільки ті, які в даний момент продаються на місцевому ринку.  Т.т виходите на ринок і все що бачите -купуєте))) не багато..по 1-2-3 штучки:моркви, картоплі, цибулі, селери,кабачків, цукіні, солодкого перцю, капусти, помідорів, баклажанів і навіть гарбуз! Суп повинен вийти густий, наваристий, щільний - щоб "ложка стояла"))) Добре підходить тим,хто слідкує за фігурою.

Потрібно:

  • Гарбуз 200-300 г
  • Фасоля молода 1 скл.
  • Картопля 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста і порей по 1/3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Гриби(печериці) 2-3 шт.
  • Часник 2-3 зубч.
  • Помідори 2 шт.
  • Огірки 2-3 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Цукіні 1 шт.
  • Корінь селери та петрушки за смаком
  • Брокколі 5-6 суцвіть
  • Цвітна капуста 5-6 суцвіть
  • Перець болгарський 1/2 шт.
  • кукуруза,зелень, спеції за смаком
  • Фрикадельки 15 шт.
  • Оливкова олія 2-3 ст. л.
Молоду квасолю на програмі "кип'ятіння" варити 10 хвилин в мультиварці.
Тим часом,потрібно почистити та нарізати всі овочі. Баклажани замочити в соленій воді. 

Деякі овочі можна обсмажити на оливковій олії.
Цибулю та цибулю порей,моркву та печериці підсмажити на олії.
Додати картоплю, смажити ще з овочами 5-7 хвилин помішуючи, додати почищені томати без шкірки та часник подрібнений
і смажити овочі для мінестроне ще 5 хвилин.
Включити програму "тушкування"
До квасолі додати порізаний гарбуз в каструлю мультиварки.
Баклажан промитий від солі і гіркоти.
Коріння селери та петрушки.
Порізаний на кубики молодий цукіні та цвітну капусту розібрану на маленьке суцвіття.
Також додати овочі зі сковороди та маленькі фрикадельки або мілкі макаронні вироби... Варити ще 10 хвилин.
В кінці варки супу мінестроне додати свіжий огірок,болгарський перець,брокколі та відварену кукурудзу.
Все перемішати, додати спеції за смаком та варити суп мінестроне ще 5 хвилин. 
Також можна третину супу перекласти в блендер, подрібнити до консистенції пюре, додати назад в суп, дати прокипіти 2-3 хвилини.
Я зі спецій додавала марокканську суміш і солила адигейською сіллю
Супище "Мінестроне" з гарбузом надзвичайно смачний і поживний. 
Подавати такий суп можна як холодним так і гарячим.  



Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 24 Сентября 09:53
# 0

О-о, это — моё! Точно Супище! У нас стало как-то неуютно после лета, хочется горяченького и яркого такого! Сегодня будем собирать зеленую фасоль — не успела дозреть за лето, и мама всё переживала, что же с ней делать. Я решила просто почистить и заморозить. Так что после ухи на очереди твой "Минестроне".

Как же нравится твоя тарелка!

richinna 24 Сентября 15:31
# 0

Все,попалась с тебя отчетЯ фасоль молодую еще в начале,как появляется морожу. Все что перезревает,варю большую партию и замораживаю))))) оч удобно по времени

konfairy 24 Сентября 17:12
# 0

. Ой, у тебя ещё и огурцы свежие в супе! Надо припрятать, чтоб не забыть, а соль твою адыгейскую я уже пачками заготавливаю. Вот недавно порцию сделала на двоих, пока свежая зелень на грядках есть. Спасибо тебе за волшебную соль, дорогая Фея!

richinna 24 Сентября 19:26
# 0

Женек,не поленись и сделай еще марокканскую смесь,она очень дополняет этот суп,только ее чуть-чуть,не переборщи, вкус неповторимый  

richinna 24 Сентября 19:30
# 0

Вчера ночью когда писала этот рецепт и после редактирования, где-то в 2 ночи шла спать и подумала что устала так,заносило меня по дороге до  кровати, и потом еще убаюкивало минутку,вот думала пересидела за компом, оказалось это было землетресение и не слабое говорят 6 баллов

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014