Кабачковий суп з фрикадельками

Автор: Oksana_sadova 20 Августа 20:06
Кабачковий суп з фрикадельками
Пропоную приготувати дуже смачний суп з фрикадельками.

Інгредієнти розраховані на 2.5-3 л води:

  • помідори 300 г
  • цибуля 1-2 шт
  • морква 2-3 шт
  • кабачки 2-3 шт
  • рис 3 ст. л.
  • сіль
  • чорний мелений перець
  • олія
  • лавровий лист 1 шт
  • зелень
  • Для фрикадельок:
  • фарш 400 г
  • яйця 1 шт
  • цибуля 1 шт
  • сіль
  • мелений чорний перець
Для приготування фрикадельок фарш викласти в миску, потерту туди цибулину і додати яйце,сіль, мелений чорний перець.Потім добре перемішати, потрібно щоб фарш тримався купи(можна додати 2 ст.л. борошна). Мокрими руками сформувати фрикадельки і покласти їх в холодильник.
Кабачки почистити та нарізати кубиками більшими.
Цибулю і моркву нарізати кубиками.
Помідори опустити на 20 секунд в киплячу воду і зняти з них шкірку, після чого нарізати невеликими кубиками.
На окремій сковорідці спасерувати моркву і цибулю.
На другій сковорідці розігріти трошки олії і обсмажити кабачки на великому вогні, періодично помішуючи(приблизно 10хв).
До цибулі і морки додати помідори і протушкувати ще 10 хв.
В каструлю з киплячою водою додатати рис, проварити 5 хв. Після цього додати кабачки і тушковані овочі, довести до кипіння і варити 5 хв.
Потім  додати фрикадельки та лавровий листок.Довести до кипіння і варити біля 10-15 хвилин.Після цього суп досолити і доперчити, додати зелень. Довести ще раз до кипіння і відставити з вогню.
Суп можна подавати з сметаною. Смачного!

Рецепт знайшла на сайті "Смачно".
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Августа 21:06
# 0

Маю заморожені фрикадельки,потрібно зварити подібний супчик,дякую!

Oksana_sadova 24 Августа 22:46
# 0

Він дуже смачний виходить

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014