Гарбузовий суп-поре з плавленним сирком

Автор: kutusja 28 Февраля 2014
Гарбузовий суп-поре з плавленним сирком

Обожнюю цей суп. Гарбуз - це є джерело вітамінів! Неодмінно потрібно включати його в  наш раціон у будь-якому виді!

Нам потрібно:

  • 1/2 невеликий гарбуз
  • 1 цибуля
  • 3 ст. л. соняшн.олії
  • 1/2 ч.л. паприки
  • 1 лавровий лист
  • 3-4 зерн. коріандру
  • 1/3 ч.л. базиліку
  • сіль
  • зелень (петрушка, кріп)
  • 1 шт плавлений сирок
  • 0.5 л води
Ріжемо цибулю. 
У каструлю наливаємо олію, кидаємо туди цибулю, лавровий лист, паприку, коріандр, підсолюємо та смажимо 2 хв

Нарізаємо гарбуз. Кидиємо в каструльку, та підтушуємо ще 3 -5 хв., додаємо базилік. Потім заливаємо холодною водою. Варимо до готовності гарбуза, після чого додаємо плавлений сирок (у мене "весела корівка" з часником та зеленню). Солимо  та додаємо зелень. Виключаємо та чекаємо щоб трошки остигло, а потім все збиваємо у блендері.Смачного!

 

Дуже смакує з грінками, підсмаженими з часником.

55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Марта 2014
# 0

мені подобається, але гарбизи в мене всі дуже солодкі

Ксюша 2 Марта 2014
# 0

я тоже люблю сладкие тыковки, а что разве они не подходят для супов?

richinna 2 Марта 2014
# 0

Не пробовала, у меня в этом году настолько были сладкие, что я даже сахар в кашу не добавляла, но их было мало

Bizeshka 1 Марта 2014
# 0

Интересный рецепт, обязательно попробую

lakshmi 2 Марта 2014
# 0

Люблю такие супы,очень вкусно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014