Баклажановий суп-пюре

Автор: richinna 27 Октября 2015
Баклажановий суп-пюре
Смачний та корисний суп-пюре з баклажанів. 
Ті, хто не любить баклажани... навіть не здогадались )))  
А тим, хто любить баклажани, пропоную також спробувати смачне баклажанове пюре!

Потрібно на 4 порції:

  • Баклажан 500 г
  • Перець болгарський(ратунда) 1 шт.
  • Часник 3 зубч.
  • Помідори 200 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Бульйон 2 л
  • Сир плавлений 100 г
  • Приправа домашня з білих грибів 1 ч.л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Масло вершкове 1 ст. л.
  • Оливкова олія 1 ст. л.
Баклажани почистити, порізати та замочити в підсоленій воді на 20 хвилин.
Перець запекти з часником під грилем  20 хвилин при 260 град. 
Скласти ратунду в пакет на 15 хвилин.
Я запікала ще ратунду на салат з язиком і печеним перцем.
Помідори запекти разом з перцем та часником. 
Ще  я запікала яблука, а для якої страви,розповім пізніше))) 
Чим зручний аерогриль-в ньому не змішуються аромати і можна запікати одночасно фрукти і овочі.
Цибулю пасерувати на вершковому  і  оливковому маслі.
Додати вимочені і віджаті баклажани.  
Смажити разом з цибулею 10 хвилин, помішуючи.
Помідори,перець та часник-очистити.
Додати до баклажанів.
В бульйон, в мене від вареного язика на салат  додати овочі. 
Додати ще до супу порізаний плавлений сир, поварити 5 хвилин.
Все перебити ногою блендера та додати грибну приправу.
Безперечно,сама краща і запашна приправа з сушених білих грибів.,домашня і натуральна.
Кип'ятити баклажановий суп- пюре ще три  хвилини.  
Подавати гарячим,прикрасивши зеленню.







Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 28 Октября 2015
# 0

Смакота! А кастрблька какая шикарная! Баклажановая!!! 

richinna 28 Октября 2015
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014