Сом з яблуками і сливами

Автор: richinna 4 Сентября 2015
Сом з яблуками і сливами
Сом запечений в духовці з яблуками і сливами під сиром. Смачний та соковитий сом з фруктовою ноткою.

Потрібно:

  • Сом(порційні куски) 2 шт
  • Яблуко(кисле) 1 шт.
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Сливи 2 шт.
  • Приправа для риби за смаком
  • Сир моцарелла(українська) 100 г
  • сіль,перець,сік лимону,трави за смаком
Підготовлені порційні куски риби пересипати приправою з сіллю та скропити соком лимону. Залишити куски сома на 5-10 хвилин.
Почистити яблуко та порізати на часточки.
Цибулю нарізати кільцями.
Фольгу змастити олією. Викласти кільця цибулі по розміру риби. Посолити,поперчити, скропити соком лимону.
Викласти на цибулю порційні куски сома замаринованого в приправі. 
На рибу викласти яблука.
Тоненько порізати сливи.
Викласти сливи на яблука.
Притрусити сливи французькими травами.
На куски сома з яблуками і сливами натерти сир.
Запікати рибу в духовці при температурі 200 градусів на двох нагрівах 20-25 хвилин.
Залежить від ваги порційних кусків риби. 
В мене ніжний животик сома вагою по 150 грам кожен.

Смачного!
20

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014