Рибний пиріг

Автор: Galyna 3 Октября 2009
Рибний пиріг

Соковитий рибний пиріг.

Для тіста:

1,5 склянки борошна
0,5 склянки пива
200 гр масла
1/3 чайної ложки солі
Шматочки м"якого масла змішати з борошном, сіллю і пивом.

Вимісити тісто — м"яке і еластичне. Мені не встачило 1,5 склянки борошна для потрібної консистенції — довелось додавати ще кілька ложок.

Тісто ставимо в холодильник.
Для начинки:

Риба — 0,5 кг (підійде будь-яка не дуже водяниста. В мене була тілапія. Ніколи ще не робила з червоною рибою, але, думаю мало би бути дуже смачно)
3 цибулини
2 яйці
300 гр твердого сиру (краще вибирати сир не з нейтральним смаком, а гостренький і солоний)
2-3 пучки кропу (кропу повинно бути багато!!!)

Рибу відварюємо зі спеціями у підсоленій воді
Цибулю дрібно ріжемо і пасеруємо
Сир  тремо на велику тертку
Яйця відварюємо і нарізаємо кубиками
Кріп шинкуємо
Тісто ділимо на 2 частини.

Розкачуємо одну частину і викладаємо на змащену олією форму.

Далі — зверху на тісто шарами:

риба, покришена на шматочки
+ цибуля
+ кріп
+ яйця
+ сир
Зверху накриваємо рештою тіста і змащуємо жовтком.

В духовку (200 градусів) ставимо приблизно на 30 хвилин.

Дістаємо, коли підрум"яниться
Смачного!

 

237

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Galyna 3 Октября 2009
# 0
Відразу хочу додати що "нелюбителі" риби можуть успішно замінити її грибами.
Ксюша 6 Октября 2009
# 0
ух-ты! действительно сочно! а фото-то! фото!
Galyna 7 Октября 2009
# 0
дякую — старалась!
Светлячок 6 Октября 2009
# 0
ребята, уверенная, что пирог вкусненный, обязательно приготовлю! Пожалуйста, помогите приготовить майонез дома, очень-очень прошу!!!!!!
Ксюша 7 Октября 2009
# 0
Светлячок, вот вариант приготовления майонеза в домашних условиях от Силвии: Майонез домашний
OksanaKlochko 20 Октября 2009
# +1
Профессионально
iron_berry 11 Мая 2010
# 0
и рыбу люблю, и с грибами, на мой взгляд, это блюдо тоже будет просто замечательно очень классные фото + пошаговое описание супер!
Toll 12 Июля 2010
# 0
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014