Риба запечена у фользі з помідорами та сиром.

Автор: nata0225 12 Июля 2015
Риба запечена у фользі з помідорами та сиром.
Смачнюща риба, для всіх любителів рибки на честь свята Дня рибака! 

Ингредиенты

  • риба 3 шт.
  • цибуля 2 шт.
  • помідори 2 шт.
  • сир твердий 100 г.
  • майонез 2 ст.л.
  • сіль
  • перець ( за смаком)
Почистити і помити рибу ( в мене карасі). В середину рибини покласти нарізану цибулю, посолити, поперчити.
Нарізати помідори півкільцями
 Деко застелити фотльгою, викласти помідори та цибулю зверху на рибу. Загорнути рибу в фольгу. Поставити в духовку на 30 хв. 
Дістати з духовки рибку, посипати потертим сиром та трішки змастити майонезом.  (вже фольгою зверху не накривати). Знову поставити в духовку, щоб рибка зверху підрумянилась. (в мене в духовці є гриль, тому я ставлю її під гриль  десь на 5 хв. ) Їсти можна, як теплою так і холодною. Мені холодною смакувала більше!
Смачного! 
А ось фото де була спіймана ця рибка.
З днем рибака!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 12 Июля 2015
# 0

Очень аппетитная рыбка получилась!

nata0225 12 Июля 2015
# 0

Спасибо большое!

julinka 13 Июля 2015
# 0

обожаю карасиков!

Marsella 13 Июля 2015
# 0

А говорят, что карасей только жарит: мол костлявый, а жареные косточки хрустят вкусно)) Часто делаю с помидорками и сыром — вкуснятина!

nata0225 13 Июля 2015
# 0

Да, и мне очень нравится. Маленькие очень вкусные жареными, а вот быльшы можно и запечь.

Ксюша 21 Июля 2015
# 0

Аппетитная рыбка!

nata0225 21 Июля 2015
# 0

Спасибо!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014