Карась в хрусткій паніровці

Автор: richinna 25 Апреля 2016
Карась в хрусткій паніровці
Я би сказала "навіть дуже" в хрусткій і запашній  паніровці! Солоденький,смачненький і соковитий карасик зі смаженою картоплею в рукаві.

Потрібно:

  • Карась 500 г
  • Приправа для риби 1 ч.л.
  • Олія для смаження
Карася почистити,порізати на порційні куски і посипати приправою. 
Я рекомендую готувати карасів чи коропів через 10 хвилин після маринування,максимум 20 хв. і використовувати приправу з малим вмістом солі. Чим меньше риба солиться,тим сочніша і смачніша вона! І те що кажуть,що риба не бере більше солі ніж їй потрібно...не правда, через добу,як карасі постоять у солені приправі,нагадують мені смаженого оселедця))) 
Краще додати більше солі  у паніровку.

Для паніровки:

  • Крупа манна 0,5 склянки
  • Борошно кукурудзяне 0,5 склянки
  • Сіль 1 ч.л.
  • Чорний перець за бажанням
Змішати всі інгредієнти для паніровки, обваляти в ній рибу та смажити на олії в розпеченій сковороді з усіх боків. 

У мене великий карась,але ця паніровка добре підходить і для коропа і для мілких карасів,які можна засмажити до хрустких "сухариків". 







Смачного!
39

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 25 Апреля 2016
# 0

Я хоч і не їм річкову рибу, але карасик такий апетитний

richinna 26 Апреля 2016
# 0

В нас р.Дністер під боком)))гріх не їсти

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014