Дорада з імбиром в рукаві або/или Дорада с имбирем в рукаве

Автор: richinna 29 Декабря 2013
Дорада з імбиром в рукаві або/или Дорада с имбирем в рукаве

Дорада чи дорадо,досі ніхто не знає як правильно, але це не впливає на користь риби. Середземноморська рибка, яка смачно прижилася в мої сім'ї.

Дорада(дораде, дорадо, ората, аурата, денис, спарус, захов, чипура) - 1 шт.-350-400г

Рибу почистити,помити та зробити неглибокі надрізи на спинці,щоб дорада не деформувалася при запіканні.

Імбир 50-70 г
Часник -3 зубчика
Кріп(петрушка) - 1ст.л.(по бажанню)
Цедра лимону- 1ст.л.
Тім'ян- 1ч.л.
Розмарин- 1ч.л.

Соєвий соус-2ст.л.
Оливкова олія- 2ст.л.
Сік лимону- 1ст.л.

Імбир і цедру нарізати соломкою.Часник подрібнити ножем.
Петрушку(в мене суха) перетерти руками,в чебреця обірвати листочки.

Все змішати.
Додати соевий соус,олію та лимоний сік.
Дорадо покласти в пакет або рукав для запікання.
Додати суміш до риби,зав'язати пакет та потрусити.
Викласти пакет з рибою на решітку аерогриля(духовки) та запікати при темп. 180 град.20 хвилин.
10 хвилин з однієї сторони,перевернути пакет з рибою і готувати ще 5 хвилин.
Розрізати рукав та запікати під грилем -5 хв.

Рукав розрізайте так,щоб не витік маринад. Дуже смачно, якщо макати кусочки доради в цей соус,який утворився.

Смачного!

60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 29 Декабря 2013
# 0

Никогда не подумала, что Дораду так готовят. Взяла в КК, спасибо, Иннуш!

richinna 30 Декабря 2013
# 0

На здоровье, дорогая Машулька!
Значит,ты еще всего не знаешь есть у меня еще один замечательный рецепт,скоро выставлю,ТВОИ думаю, оценят!!!

Marsella 30 Декабря 2013
# +1

Мои уже ждут!  Да простят меня другие шефовцы, но у нас Янушик и Иннушик — в приоритетах

richinna 30 Декабря 2013
# 0

Пусть пока нагуливают аппетит!

Zmeychka 4 Января 2014
# 0

Мясо, выпечку, десерты и напитки с имбирем пробовала, а вот рыбу нет... Срочно нужно исправлять положение!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014