Швидкі мариновані кабачки холодним способом

Автор: richinna 26 Сентября 2015
Швидкі мариновані кабачки холодним способом
Сирі кабачки чи цукіні  швидко маринуються і виходять смачними і цікавими на смак, але це зовсім не той смак варених маринованих кабачків з банки,закручених на зиму. 
Такі швидкі мариновані кабачки добре виступають в якості салату.

Потрібно:

  • Кабачок (цукіні) 750 г
  • Часник 10 зубч.
  • Перець чілі мелений 0,3 ч.л.
  • Сік лимону 2 ст. л.
  • Оцет 2 ст. л.
  • Цукор 5 ч.л.
  • Сіль 3 ч.л.
  • Олія 100 мл
  • Кріп 1/2 пучка
Кабачки почистити, порізати на крупний кубик або часточки.
 В миску вичавити часник.
Додати перець чілі.
Видавити лимонний сік.
Додати цукор,оцет та сіль. Добре перемішати.
Влити олію та збити маринад для маринування кабачків виделкою до зміни коліру.
Додати до маринаду для цукіні подрібнений кріп.
Вилити маринад до кабачків та добре перемішати в мисці.
Скласти кабачки  в лоток.
Закрити кришкою та залишити при кімнатній температурі на 3-8 годин.,залежить від температури повітря.
Час від часу струшуючи.
Зберігати мариновані кабачки швидким холодним способом в холодильнику.






Смачного!



29

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014