Оцет Базиліковий по-французьки / Базиликовый уксус

Автор: richinna 13 Июля 2016
Оцет Базиліковий по-французьки / Базиликовый уксус
Неймовірно ароматний базиліковий оцет по-французьки, настояний на базиліці зі спеціями та цедрою лимону.  
Також можете приготувати: 
Пряно-ароматний оцет або
Малиновий оцет

Потрібно:

  • Базилік (лимонний) 2-3 пучка
  • Гвоздика 7 бутонів
  • Духм'яний перець 3 горошини
  • Цедра лимону 1 ст. л.
  • Оцет винний (яблучний) 200 мл
  • Банка чи бутилка об'ємом 250 мл
На дно стерилізованої пляшки з широким горлом викласти гвоздику та духм'яний перець
Базилік помити та просушити. 
Обірвати листочки та скласти в бутилку.
Базилік має заповнити бутилку до верху,але не щільно.
Додати цедру лимону(жовту частину) 
Залити базилік зі спеціями натуральним оцтом яблучним чи винним.
Збовтати оцет з базиліком та цедрою лимону, залишити при кімнатній температурі в темному місці на 14 днів. 
Процідити базиліковий оцет та зберігати в темному та прохолодному місці. 
Я зберігаю в холодильнику на дверцятах.



Смачних Вам страв!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 13 Июля 2016
# 0

З поверненням

Рецепт дуже зацікавив)

richinna 13 Июля 2016
# 0

Дякую!

konfairy 13 Июля 2016
# 0

Ура, ты вернулась! Как отдыхалось? Выложи пару фоток! Набрала базилик для песто, но тереь песто подождёт (орешков то нет, только базилик с чесноком), пойдёт мой базилик в уксус!

richinna 13 Июля 2016
# 0


Ксюша 18 Июля 2016
# 0

Гарнюня! Ще б трошки тексту і була б чудова стаття до рубрики "Кулінарні мандрівки" 

richinna 18 Июля 2016
# 0

konfairy 14 Июля 2016
# +1

Какая красота! И всё вокруг тоже  А с чем лаваш?

richinna 18 Июля 2016
# 0

об этом чуть позже

gutka 26 Июля 2016
# +1

Зробила, настоюється.....

richinna 26 Июля 2016
# 0

Дякую!

gutka 7 Августа 2016
# +2

Дуже сподобався оцет. Готую з ним заправку до салату з літніх домашніх помідорів — смакота:

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014