Маринований болгарський перець з часником та олією

Автор: Oksana_sadova 8 Октября 09:17
Маринований болгарський перець з часником та олією
Такий маринований перець - це смачно, просто та дуже скоро.Його можна зберігати у холодильнику до зими, використовувати до салатів,рулетів і т.д, а можна їсти як звичайний салат.

Ингредиенты

  • болгарський перець 3-5 шт
  • Маринад:
  • вода фільтрована 1/2 л.
  • сіль 1 ст. л.
  • цукор 2 ст. л.
  • лавровий листок 1 шт
  • духмяний перець 5 шт
  • оцет (який вам більше до вподоби) 2 ст. л.
  • Заправка:
  • зубці часнику 2 шт
  • олія 2 ст. л.
Перець помити, почистити та нарізати брусочками.
Довести до кипіння воду і додати цукор,
сіль,
оцет ( в мене винний),
лавровий листок та перець духмяний.Розмішати.
Відправити туди і нарізаний перець.Після того як маринад закипить, проварити перець 5 хвилин, виключити вогонь, накрити кришкою каструлю і залишити на 3 хвилини, щоб він ше трошки "дійшов".
Шумівкою дістати перець, викласти у тарілку.
Додати подрібнений часник та 
олію. Перемішати.
Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 8 Октября 15:43
# +1

Оксана, очень аппетитный перчик!

Oksana_sadova 8 Октября 15:47
# 0

Анжеліка, дякуюДуже смачний вийшов

richinna 9 Октября 19:34
# +1

Я готувала таким чином перець в баночках на зиму, дуже зручно для піци і добавок в салат.

Oksana_sadova 10 Октября 10:49
# 0

Ксюша 9 Октября 22:29
# +1


Надо попробовать 

Oksana_sadova 10 Октября 10:50
# 0

Швидко і смачно

Zmeychka 11 Октября 13:03
# +1

Отличный перчик!

Я похожим образом в банки на зиму консервирую  В этом году ещё и с медом накатала

Oksana_sadova 11 Октября 13:05
# 0

ДякуюА можна рецепт перцю з медом

Zmeychka 11 Октября 13:24
# +1

Приду домой с работы, поищу в своих бумажках с рецептами и скину

Oksana_sadova 12 Октября 10:09
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014