Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Автор: LesKra 4 Февраля 2012
Рисове печиво з карамелізованим чорним перцем

Дивне і незвичне печиво. Тоненьке і хрустке, повітряно-невагоме. Спечене без додавання яєць і жиру. За хрусткістю схоже на чіпси. Створене за рецептом yolka з моїми змінами і доповненнями. Любителям експериментів присвячується.

Інгредієнти:

 

  • рис довгозернистий —80 г
  • борошно пшеничне—50 г
  • пудра—40 г
  • перець чорний горошком—1 ч. ложка
  • лимон—1/2 штуки
  • молоко—150 мл
  • ванільний цукор—1 пачка
  • сіль—щіпка

 

Відміряти 80 г рису і змолоти на кавомолці на борошно.
Змішати борошно рисове і пшеничне, сіль, пудру і ванільний цукор.
Перець потовкти у ступці або подрібнити блендером так, щоб залишались досить крупні крупинки. Обсмажити на сухій сковороді протягом 1-2 хвилин. Витиснути туди сік лимона і просмажити ще 1 хвилину. Додати перець і молоко у борошняну суміш.

 

За допомогою чайної ложки намазувати утворене тісто на силіконовий коврик чи простелене кулінарним папером деко і випікати у розігрітій до 150*С духовці до того моменту, поки не почнуть зарум"янюватися краї (приблизно 10 хвилин).

 

Дуже цікавий смак! Печиво зі столу зникає швидко!
Але - тільки для любителів експериментів і чогось новенького у смаковій гамі. Прихильникам традиційного смаку випічки все ж , напевно,не підійде.
Смачного!
125

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 4 Февраля 2012
# +1

выглядит волшебно 

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Спасибки! Зробила ради цікавості,бо ще такого сполучення продуктів не пробувала Цікаве вийшо поєднання .

Donnaroza 4 Февраля 2012
# 0

Да, прикольно, надо будет попробовать, я как раз любительница новых вкусовых ощущений

LesKra 4 Февраля 2012
# +1

Дякую.Це печиво готувати не складно і потребує для  свого приготування  мало часу. Зате виходить повна мисочка печив 

# 0

Леся, Классно!

LesKra 4 Февраля 2012
# 0

Дякую 

ilonka 5 Февраля 2012
# 0

очень интересный рецепт! 

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

Спасибки, Ілона. Рецепт — з цікавинкою. Ну дуже вже мені хотілось спробувати щоб з пудрою і перцем 

НаткаGIRLONE 30 Сентября 2012
# 0

ОГО!!Еще такого невидала!!!Посмотрим как на вкус!!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014