Пісний торт з вишневим соком

Автор: RAMPA 25 Марта 2016
Пісний торт з вишневим соком
І в піст інколи хочеться солоденького. Спечіть смачний торт з ніжним вишневим смаком!

Потрібно

  • Борошно 230 г
  • Розпушувач 4 ч. л.
  • Цукор 100-150 г
  • Олія 7 ст. л.
  • Вишневий сік 350 мл

Для крему:

  • Вишневий сік 2 скл.
  • Манна крупа 2-3 ст. л.
  • Цукор 3 ст. л.

Для прикрашання

  • Заморожені ягоди червоної смородини і чорноплідної горобини
  • Кокосова стружка
Приготування:
1. Приготувати тісто. Борошно з розпушувачем просіяти в миску, додати цукор. Влити 6 ст. л. олії та 250 мл соку. Добре перемішати. Розділити тісто на дві однакові частини. Викласти в 2 однакові за розміром форми для випікання, змащені олією. Розрівняти.
2. Випікати коржі протягом 25-30 хв в розігрітій до 200 °С духовці. Готові коржі потримати 10 хв в формах, а потім вийняти і остудити повністю.
3. Для крему в нагрітий сік додати цукор, перемішати, довести до кипіння. Всипати тонкою цівкою манку. Проварити на слабкому вогні приблизно 5-10 хв, постійно помішуючи, остудити і збити міксером до стану мусу.
4. Просочити коржі соком і змастити кремом. Викласти коржі один на одного. Прикрасити торт білою кокосовою стружкою і замороженими ягодами.
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014