Пісний апельсиновий кекс

Автор: Oksana_sadova 21 Августа 2016
Пісний апельсиновий кекс
Апельсиновий пісний кекс підходить для тих, хто притримується посту або на дієті.

Ингредиенты

  • сік апельсина 160 мл
  • цукор 120 г
  • олія 70 г
  • цукор ванільний 1 ч.л.
  • розпушувач для тіста 2 ч.л.
  • борошно 360 г.
  • крупа манна 1 ст. л.
  • оцет винний 1 ст. л.
З апельсинів потрібно вичавити сік будь-яким зручним вам способом. Перш за все змішаємо все рідкі інгредієнти: олію, оцет, апельсиновий сік. Також додамо цукор і добре перемішуємо всі інгредієнти, нам потрібно, щоб цукор повністю розчинився. В іншу миску викладаємо просіяне борошно, сіль, ванільний цукор і розпушувач. Добре розмішуємо всі інгредієнти. Перемішуємо рідкі і сухі інгредієнти.
Замішуємо тісто, воно по консистенції має бути трохи густіше, ніж на оладки.Форму для випічки змащуємо олією і посипаємо манкою, це потрібно для того, щоб кекс не прилип до стінок форми в процесі випічки. Викладаємо тісто у форму  і відправляємо кекс в духовку, розігріту до 175 градусів С на 40 хвилин.
Готовий кекс дістаємо з духовки і даємо йому охолонути в формі. Потім виймаємо кекс з форми і подаємо до чаю, прикрасивши цукровою пудрою. Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 24 Августа 2016
# 0

Кекс виходить мокроватим, гливким, чи то так здається по фото?

Oksana_sadova 24 Августа 2016
# 0

То щось на фото так вийшло, він виходить навіть  як для мене  суховатим, але можливо я його трошки перетримала в духовці, але на смак супер, носила на роботу — пішов на "ура" до чаю)))

richinna 25 Августа 2016
# 0

або розрізали гарячим

Oksana_sadova 25 Августа 2016
# 0

Ксюша 25 Августа 2016
# 0

! О цей кекс для мене ))

Oksana_sadova 25 Августа 2016
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из курицы блюда из свеклы буряк видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка лаваш молодая капуста овочі огурцы омлет омлет с кабачками печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр тыква хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014