Мариновані печериці

Автор: Oksana_sadova 27 Сентября 2016
Мариновані печериці
Мариновані печериці можна додавати до салатів чи просто подавати як окрему закуску.

Ингредиенты

  • печериці сирі 500 г
  • пів склянки води
  • оцет 4 ст. л.
  • сіль 1/2 ст. л.
  • цукор 1 ст. л.
  • три зубчики часнику
  • чорний перець горошком 3-4 шт
  • духмяний перець горошком 3-4 шт
  • лавровий лист 2-3 шт
  • олія 2 ст. л.
  • гвоздика 2-3 шт.
Помиті і почищені шампіньйони розрізаємо на половинки, більші - на 4 частини( я не розрізала).
Із вказаних інгредієнтів , крім олії та часнику - готуємо маринад. Ставимо на вогонь і кидаємо в каструльку гриби. Під кришкою варимо 10 хвилин з моменту закипання.
В кінці додаємо подрібнений часник та олію. Знімаємо з плити, коли трохи охолоне, перекладаємо гриби разом з маринадом в банку і ставимо на холод. Наступного дня можна їсти, грибочки гарно промаринуються.  
Ви можете регулювати кількість оцту і спецій на ваш смак.

Смачного!

Вихід  0.5 л грибів.

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 28 Сентября 2016
# +1

Готую такі самі печериці і навіть закручую в банки садові чи лісові печериці, але не додаю олії

Oksana_sadova 28 Сентября 2016
# 0

Стерилізуєш?

richinna 28 Сентября 2016
# 0

http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/solimo-kvasimo-marinujemo-gribi-solim-kvasim-marinuem-griby-7019.html#.V-v18ZpkjDc

richinna 28 Сентября 2016
# 0

але для надійності можна простерелізувати,якщо грибів багато,якщо 2-3 баночки то з'їдаються дуже швидко. Або готую швидкузакуску з грибів http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/bystrye-gribochki-na-zakusku-4613.html#.V-v5y5pkjDc
А ще мені дуже подобається рецепт швидких маринованих грибів від Ліки  
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/ochen-bystrye-marinovannye-shampinony-6628.html#.V-v6EJpkjDc

AERHY55 29 Сентября 2016
# +1

мммм, вкусно!

Oksana_sadova 30 Сентября 2016
# 0

Дякую

Zmeychka 6 Октября 2016
# 0

У нас грибы очень часто готовятся, и таким способом тоже. Очень вкусно!

Oksana_sadova 7 Октября 2016
# 0

Це смачно і саме головне без всяких консервантів

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Готувала їх для приготування салатика:

richinna 18 Февраля 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014