Як вибрати кваліфікованого інструктора з водіння?

pigup 20 Мая 13:01

Я тільки недавно почав думати про те, що хочу навчитися водити автомобіль. Але, чесно кажучи, я не маю жодного уявлення, як вибрати хорошого інструктора з водіння. На що взагалі варто звертати увагу? Хтось може поділитися своїм досвідом чи порадами? Дуже не хочеться витратити купу грошей і залишитися ні з чим.

Комментарии (3)
langer 20 Мая 13:01 #

Я вже пройшов курс навчання і можу поділитися кількома порадами. Перш за все, обираючи інструктора, звертайте увагу на відгуки інших учнів. Часто саме вони можуть підказати, наскільки інструктор компетентний та вміє навчати. Друге, варто зустрітися особисто з кількома інструкторами і оцінити їхній підхід. Інструктор повинен бути спокійним і терплячим, адже нервувати на уроках водіння - не найкраща ідея. І останнє, але не менш важливе, переконайтеся, що автомобіль, на якому ви будете навчатися, в доброму стані.

pigup 20 Мая 13:01 #

Я зрозумів, що варто почитати відгуки і зустрітися з інструкторами особисто. Але що робити, якщо всі відгуки позитивні, і я не можу вирішити, з ким працювати? Чи є якісь конкретні запитання, які варто задати інструктору під час зустрічі, щоб зрозуміти, чи підходить він мені? Можливо, є ще якісь критерії, які варто враховувати при виборі автошколи?

wayne 20 Мая 13:02 #

Я також мав такі сумніви, коли обирав інструктора. В результаті я зупинився на автошколі Пілот і можу впевнено сказати, що це був правильний вибір. Перед тим як записатися на курс, я переглянув їх сторінку, де є детальна інформація про інструкторів та автомобілі https://pilot-autoschool.com.ua/instructors/ ви знайдете там таких професіоналів, як Ілля Легенченко, який навчає на Chevrolet Aveo і змушує вас думати, а не просто їхати. Або Андрій Шинкаренко, який навчає на Skoda Citigo і допоможе дотримуватися всіх правил ПДР завдяки своїй дисципліні.

Щодо конкретних запитань, обов'язково спитайте про їхній досвід роботи, які методи навчання вони використовують, як проходять заняття та як часто вони перевіряють справність автомобіля. Моя особиста рекомендація, спробуйте записатися на пробне заняття. Так ви зможете відчути, чи комфортно вам з інструктором і чи підходить його стиль навчання.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014