Яка страва корисна?

Worklife 4 Мая 12:50

Привіт усім! Хочу знати вашу думку: яку їжу ви вважаєте не лише смачною, але й корисною? Що ви обираєте, коли хочеться чогось справді поживного, але й що б не змушувало відчувати вину? Давайте поділимося думками!

Комментарии (3)
Trask 4 Мая 13:48 #

Привіт! Зараз так багато різноманітної їжі, але я завжди вважав, що піца чудовий вибір, якщо обирати правильні інгредієнти. Наприклад, коли замовляю у сервісі доставки їжі Хайп Піца&Суші, я завжди вражений, як можна поєднати смак із користю https://hypefood.com.ua/chernivtsi/pizza . Вони використовують свіжі продукти, які роблять піцу не просто ситною, а й корисною. Також великий плюс — можливість вибрати цільнозернову основу або додати багато овочів. Якщо ще не пробували, рекомендую! Так можна смачно поїсти і не шкодити здоров'ю.

Egorov 4 Мая 18:51 #

Вагітним та годуючим мамам  таке точно не можна їсти.

Tamillata 5 Мая 15:23 #

Харчування вагітної жінки повинно бути збалансованим та включати продукти, які містять достатньо заліза. Про важливість цього елементу читайте тут https://www.elevit.com.ua/uk/pregnant/iron/ . Для того, щоб уникнути анемії часто потрібно крім якісного харчування приймати препарати додатково.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014